lördag 2 oktober 2010

Nakenchock! - Swing it magistern!

I natt ska jag börja mitt andra extraknäck: från kl 21 till 04 jobbar jag som entrévärd på en av Göteborgs swingerklubbar.

En god vän till mig driver en sådan och frågade mig härom dagen, om jag kunde tänka mig att hjälpa honom en natt i månaden. Jag var lite tveksam i början, eftersom jag aldrig satt min fot på en swingerklubb. Är inte detta lite väl snuskigt?

Efter att ha forskat i det har jag kommit fram till följande: På en swingerklubb samlas betalande vuxna medlemmar för att under fria former ha sex med varandra; på ett lekfullt och avslappnad sätt. Samtliga betalar medlemsavgift som i vilken förening som helst, och håller sig till vissa stadgade medlemsregler. Det är inte upp till mig att avkunna en moralisk dom över dessa människor. Det pågår så många krig, så mycket våld och elände i världen; är det inte då OK att människor träffas för att att älska med varandra?

 Idag tillbringade jag en och en halv timma på klubben, för att lära mig hur bastun, datorerna och stereon fungerar. Jag skall stå i entrén/baren och ta emot kunderna, tillhandahålla badlakan och handdukar, bjuda på chips och något gott att dricka. Det blir endast föranmälda par som ser fram emot en uppiggande kväll. Jag kommer att lära känna en ny sida av livet!

Hemsidor till några swingerklubbar i Göteborg:

Kinky Nights , Wandas Swing, Club Amante


1 kommentar:

  1. Kul och klokt inlägg Christian. Jag håller med dig till punkt och pricka i ditt resonemang och hoppas på intressanta rapporter. (jag visste inte ens att det fanns något sådant som swinger-klubbar).

    SvaraRadera