måndag 13 september 2010

"Jag håller inte med om din åsikt, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att yttra den". Voltaire

...och jag som hade bestämt mig för att inte blogga om Sverigedemokraterna! De har redan med råge åtnjutit sina "15 minutes of fame".

De rödgröna gör ju nästan inget annat än att tjata om, vad som skulle hända om SD kom in  i riksdagen. Mona Sahlin envisas med, att vid varje tillfälle utkräva svar av Fredrik Reinfeldt på, hur han kommer att agera om SD får en vågmästarroll efter valet. Som om dom redan skulle vara där!


Idag hindrade ett tusental demonstranter Sverigedemokraterna från att hålla ett torgmöte på Kungsportsplatsen i Göteborg. Det blev en aggressiv och hotfull stämning. De andra partiernas valstugor fick stängas på order av polisen, eftersom den inte kunde garantera valarbetarnas säkerhet.

De vänsterpartier som deltog i denna aktion, med "Rättvisepartiet Socialisterna" i spetsen, hindrade därmed Sverigedemokraternas och övriga partiers rätt att utnyttja sin yttrandefrihet.

Här tycker jag att tokvänstern visat sitt rätta ansikte med sin fascistoida aktion. Yttrandefriheten skall visst bara gälla dom och ingen annan!

Under mandatperioden som gått har flera Sverigedemokrater trakasserats, överfallits och misshandlats av människor tillhörande den yttersta vänstern. Senast i helgen överfölls den unge fullmäktigeledamoten Daniel von Arnold i sitt hem, misshandlades svårt och fick ett hakkors inristat i pannan.

Idag fördömer tidskriften EXPO överfallet.

Även Lars Ohly fördömer dådet: 

-Det går inte att beskriva den avsky jag känner inför detta. Jag bekämpar Sverigedemokraternas politik på alla demokratiska sätt som jag kan, men det finns en klar gräns. Hot och våld får aldrig förekomma och det är vi väldigt tydliga med från Vänsterpartiets sida.

Läs Göran Fröjdhs blogginlägg idag: "Idiotvänstern är SD:s bästa valarbetare" här 

Läs folkpartisten Pär Gustafssons blogginlägg här"Kampanjandet stördes i valstugan"


Sä här beskriver "Fria Tidningar" händelserna i dag: "Antirasister möttes av polisvåld", läs här

Göteborgs-Postens artikel om händelsen här 

Expressen-TV:s inslag här

4 kommentarer:

 1. Att motdemonstrationen skulle vara ett uttryck för "tokvänster" som du skriver håller jag inte med om. Den var snarare ett sundhetsuttryck. Hade SD:s möte gått av stapeln utan motdemonstration, ja då hade jag varit väldigt väldigt orolig över vart Sverige varit på väg.

  Jag får väl tillägga att jag helt tar avstånd från det våld mot personer som skett.

  SvaraRadera
 2. JR: Hade SD:s möte gått av stapeln utan motdemonstration, hade bara de som var på plats hört deras paroller. Tack vare motdemonstrationen har de nu nått ut till samtliga riksmedia, och de spelar sin martyrroll väl.

  SvaraRadera
 3. Är trött på allt snack om martyrer hela tiden. Partiet behandlas ju som skit av media, andra partier och vänsterextrema grupper. Ska de bara stå och ta skit utan att säga något? Är du tyst om du behandlas illa eller säger du ifrån? Ska jag i så fall kalla dig för martyr?

  SvaraRadera