lördag 4 september 2010

Kulturnatt i Kvarnbyn 3 september

Vi inledde kulturnatten i Kvarnbyn traditionsenligt på Kråkans Krog. Det är den klart mysigaste och trevligaste krogen i Mölndal; ombonad, inrökt och med go personal och stammiskänsla. Maten var perfekt som vanligt. På fat serverades, förutom Carlsberg och Hof, Avenyn Ale från Dugges Ale- och Porterbryggeri., Mölndals eget lokala mikrobryggeri. Här följer lite bilder från natten:


Konstutställningar i Kvarnen och katakombernaUnderhållning på scenen vid Mölndals museum

Kapten Zoom alias Anders Linder

Anders Linder sjunger Sinatra med Mölndal Kullturskolas Big Band


Vara Fire Dancers dansar disco


Forsen


70-talsutställningen på Mölndals museumBokens titel fortfarande aktuell

Gladporr var inne på 70-talet

RFSU reklam för kondomer

Nostalgivykort

Original reklamfilm för Trabant Modell 601 från DDR-TV (Speakern säger "uthållig och robust" - den som säger att de inte hade humor i DDR har fel!)
Den östtyske Sandmann visades som John Blund i svensk tv på 70-talet

Sandmann började sändas i DDR-TV i slutet av 1950-talet, och sänds fortfarande i tysk public service-TV varje dag kl 18.50.  Klicka här för att komma till hemsidan.
Fasadprojektioner mot tegelväggen av Stora GötaforsDet finns fler bilder från kulturnatten på facebook. Är du med där, klicka här så kommer du till albumet

Mölndals museum har en så kallad "microsite" om 70-talet. Den är originell, underhållande och lärorik! Klicka här så kommer du till den. Sätt på transistorradion, välj kanal och surfa genom 70-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar