söndag 24 juli 2011

Ondskans manifest - av Anders Behring Breivik

Anders Behring Breivik

När jag ser på bilden ser jag en helt vanlig människa, som du och jag. 
Det är det som är så skrämmande - ondskan ser så alldaglig ut. Vi hade kunnat sitta bredvid varandra på spårvagnen, i bussen, i en bar.  
Det här är filmen som Breivik skickade till sina vänner på Facebook innan han kallblodigt tog livet av hundratals människor.  
Det är en hjärntvättad och förvirrad mans tankar. Kan man över huvud taget skydda sig mot sådant? Länkar:

Göteborgs-Posten: Dödssiffran stiger: En skadad har avlidit 

En massmördares dagbok


Svenska Dagbladet: Trodde att han var nära att avslöjas

32-åringen samarbetsvillig


EXPO: Mördaren spred terrormanifestStatsminister Jens Stoltenbergs tal vid dagens sorgegudstjänst i Oslo Domkirke:

Läs även:
Marcel Gleffe - Hjälten från Utöya

2 kommentarer:

 1. Nu tänker du: Vad är detta för en jävla dåre som ska hylla en annan jävla dåre? Gott så. Det är ett tydligt tecken på indoktrinering.


  Är dessa ungdomar som dött oskyldiga till Norges utveckling? Med Norges utveckling så syftar jag till den öppna tunga droghandeln som sker i Oslo, överfallsvåldtäkterna som inträffar över hela Norge och som alla följer samma mönster: etnisk norska som offer, arab eller afrikan som gärningsman. Den sjukt stora socialbidragsmekanismen som invandrare utnyttjar. Att norska 6-åringar i Oslo numera är i minioritet.

  Svaret är nej.

  För dessa socialister, som nu den "svenske" Ali Esbati från väsnterpartiet kommunisterna föreläst för, är det viktigt men mångkultur, tolerans (vad fan betyder tolerans? att få ett frikort för att vara ett svin?). Att ta tillvara på norrmännens intressen är inte intressant. Den som följt nyhetsrapporteringen kan säkert se att det var mycket blattar och negrer där.

  Anders Behring Breivik är han en dåre?
  Många människor lever som små mähän. De kommer hem från ett jobb de hatar, runkar, ser på TV, ber till gudarna att ett engelskt fotbollslag ska vinna varje helg. Detta anses som normalt. Jag tycker det är ett sjukt liv. Anders Behring Breivik har givit prov på heroism precis som den buddhistiske munken Thich Quang Duc (http://en.wikipedia.org/wiki/Th%C3%A...%90%E1%BB%A9c). Stoltenberg tycker det är helt okej att negrer och araber våldtar norskor, säljer knark och förgiftar ett folk. Anders Behring Breivik tyckte annorlunda. Han kunde, likt många andra, sitta hemma och se på nyheterna och knyta näven och säga "Ja, vänta bara tills jag får gå och rösta nästa gång för då ska ni få se på fan!". Eller så kunde Anders Behring Breivik göra en heroisk gärning för att visa att han bryr sig om sitt folk.

  Socialisterna på Utöy bryr sig inte om de norskor som blir våldtagna eller du familjer som nu blivit splittrade för att det finns ett hav utav knark i Norge på grund av invandringen. De bryr sig om att Mohammed, Khaled, Barzan och allvärldens avskräde ska få komma till Norge för det finns nämligen några "universella" lagar som heter mänskligarättigheter och modeord som "demokrati", "jämställdhet", "frirörlighet", "Schengen", "EU". Alla dessa ord är direkt skadliga för oss skandinaver. Att det kommer jit hjorder av afghaner, somalier och kurder med en världåskådning, kultur och religion så väsenskilt från vår värld är inte nyttigt. Det är inte berikning. Det är ett skandinaviskt folkmord.


  Många av er som läser detta kommer fortfarande att både Anders och jag är en dåre men återgå till ditt liv och låtsas som att du gör något betydande genom att rösta vart fjärde år, heja på Chelsea... Nej det är inget liv. Det är en falsk föreställning. Bara för att man kan andas, skita, äta och knulla så innebär inte det att man lever. Att offra sig för sin familj, för sin flickvän, för sin fru, för sin bror, för sin familj, för sitt folk - det är att leva och således har Anders Behring Breivik levt mer än någon av oss!

  Anders Behring Breivik jag tänder ett ljus för dig och din heroiska insats!

  SvaraRadera
 2. Hej "ANONYM". Det är starka åsikter du framför. Eftersom du inte vill stå för dom själv, lämnar jag dom utan kommentar. Jag diskuterar bara med människor av kött och blod, inte med anonymiteter. Någon annan kanske ids?

  SvaraRadera